ORTAOKUL VE LİSE ÖĞRENCİLERİNİN MESLEKİ İLGİ ALANLARININ BELİRLENMESİNE YÖNELİK ÖLÇEK GELİŞTİRME ÇALIŞMALARI BAŞLADI

11.10.2023 35

Genel Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Mustafa OTRAR ve Daire Başkanımız Sayın Serpil ALTUNCU VAROL'un katılımıyla, ortaokul ve lisede öğrenim gören öğrencilerimize yönelik olarak mesleki rehberlik çerçevesinde kültürel yapımıza ve temel değerlerimize uygun ölçme araçlarının geliştirilmesi toplantısı çevrim içi olarak yapıldı.

Çalışmalar ile gelişimsel bir yaklaşımla öğrencilerin ilgi, yetenek ve mesleki değer gibi mesleki gelişim özelliklerinin farkında olarak bir üst öğretim kurumunu seçmeleri ve mesleğe yönelmelerinde rehberlik desteği sağlamak amaçlanıyor.

10-10-202310-10-2023

Kaynak: MEB ÖEvRHGM