Kırıkkale Özel Eğitim Meslek Okulu

Vizyon: Çağdaş ve bilimsel eğitim ilkeleri doğrultusunda, sürekli gelişim ve ilerlemeyi temel alan, öğrencilerin özel eğitim ile ilgili her türlü beklenti ve ihtiyaçlarına hitap ederek, onları sahip oldukları potansiyel çerçevesinde en üst düzeyde geliştirip, zihinsel, duygusal, sosyal ve fiziksel açıdan sağlıklı ve engelini aşmış bireyler olarak yetiştiren, özel eğitimde lider bir okul olmak.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve Temel İlkeleri doğrultusunda özel eğitim veren bir okul almanın sorumluluğu ile öğrencilerinin; ilgi istek ve yetenekleri doğrultusunda, eğitim hakkında en üst düzeyde yararlanabilmelerini, sahip oldukları işitme ve diğer engel gruplarını aşarak, kendi kendine yetme ve bağımsız olarak günlük yaşam becerilerini yerine getirebilmelerini, kendisiyle barışık ve toplumla uyumlu, iletişim, yardımlaşma, empati, paylaşma gibi gerekli olan sosyal becerileri kazanmalarını, üst öğrenimlerine devam etmeleri için gerekli ortamı oluşturup, kendi ilgi ve yetenekleri doğrultusunda bir meslek sahibi olmaları ve üreten bireyler konumuna gelmelerini görev edinmiştir.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: OKULUMUZ GÜNDÜZLÜDÜR (PANSİYONLU DEĞİLDİR)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: "Zihin Engelli Bireyler Engelleri Aşıyor" adlı Avrupa Birliği projemiz kabul edildi. Okulumuz proje ekibi tarafından 2018 yılı teklif çağrısı dönemi Erasmus+ Mesleki Eğitim Personel Hareketliliği faaliyeti kapsamında sunulan ve Ulusal Ajans tarafından kabul edilen 2018-1-TR01-KA102-049757 numaralı "Zihin Engelli Bireyler Engelleri Aşıyor" adlı projemiz sözleşmelerin imzalanması ile hayata geçirildi. Proje koordinatörlüğünü okulumuz Müdür Yardımcısı Seyit HAFÇI'nın yaptığı projemiz yurt dışı hareketliliği Çek Cumhuriyetinin Prag şehrinde gerçekleşecektir. Projemizin yurt dışı ortağı kurum ise engelli bireylere ve bu bireylerle çalışan öğretmenlere eğitimler veren Modry Klic'dur. On dört gün sürecek olan hareketliliğimize okulumuzda görev yapan beş öğretmen katılacaktır. Hareketlilikte öğretmenlerimiz zihin engelli bireylere yaklaşım ve iletişim kurma konusunda çeşitli eğitimler ve sunumlara katılarak çeşitli kurumları ziyaret edeceklerdir.

WEB - https://kkaleoemem.meb.k12.tr

Adres - Sanayi Mahallesi 1339.Sokak No 99 Merkez / KIRIKKALE

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Adres Sanayi Mahallesi 1339.Sokak No 99 Merkez / KIRIKKALE Türkiye

Adres - Sanayi Mahallesi 1339.Sokak No 99 Merkez / KIRIKKALE

Ulaşım Sanayi "İsmet Aydınlı" minibüsleri okulumuzun yanından geçmektedir. Okulumuz il merkezinde bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezinde